Kontaktpersoner för unga

Hanna, 22 år gammal och är sjuk i fibromyalgi, samt svårt sjuk i ME och EDS. Trots att jag är så ung har jag varit sjuk i många år. Sjukdomarna har tagit mycket ifrån mig, men de har också gjort mig till den starka tjej jag är idag. Trots att ett liv med mycket värk, utmattning och många andra symtom inte är vad vi önskar måste vi göra det bästa av situationen. Jag känner själv styrka i att veta att jag inte är ensam i denna kamp mot sjukdomarna. Därför vill jag säga till dig som läser, du är inte ensam. Och vill du ställa frågor eller bara utbyta idéer eller tankar så är du mer än välkommen att skriva till mig. Jag är inte säker på att jag alltid har de bästa svaren, men en sak är jag säker på. Jag är en bra lyssnare och en bra vän. Och inga frågor är för små eller för stora. För dumma eller för smarta! Tillsammans är vi starka! 
Vill du så får du gärna läsa min blogg där jag skriver om mitt liv med sjukdomarna. Kanske kan det vara till glädje, nytta eller ge en känsla av mindre ensamhet? 
e-post:
hanna.64974@gmail.com 
blogg:
www.hannaslillaliv.blogg.se

Maria Karlsson 36 år, Motala. Sambo och har fyra bonusbarn.

mik.mkarlsson@gmail.com

Fick diagnosen fibromyalgi 2001.

Sandra Jönsson, 30 år. Haft värk sedan jag måste operera ett benbrott när jag var10 år. Fick diagnosen fibromyalgi när jag var 16 år. Idag lever jag som skribent i Varberg, där jag också bor tillsammans med min sambo. Du kan läsa hennes berättelse här.
sandra.jonsson@live.se

Ingela Cronholm  Jag är 39 år gammal, fick fibromyalgi när jag var 21 av körtelfeber. Sambo med "två bonusbarn".

plinga77a@hotmail.com

Therese Tjäder 31 år, Värnamo. Gift.

tezla@kieder.se