Andullationsmassage

Vi har en Andullationsmadrass/bädd i lokalen. Välkommen att prova på!

Vi i styrelsen kommer att from 2018-10-02 ha 3 dagar i veckan

Tisdag kl: 12.00-15.00
Onsdag kl: 11.00-14.00
Torsdag kl: 17.00-20.00

Vi tar ut en avgift, för medlemmar 75 kr per gång 10 kort 500 kr och icke medlem 100 kr per gång och 750 kr för ett 10 kort.

Mejla på goteborg@fibromyalgi.se eller Ring 0705446946 och boka en tid.

Vår tid är också dyrbar :) Så endast bokning gäller om vi skall vara på plats.
Och avbokning i god tid!

Mvh
Styrelsen GFF


Normalpriser hos sjukgymnaster och andra företag från 280-500kr per tillfälle.
Andullationsmassage
 

Tack vare intensiv aktivering av genomblödning skapar andulationsmassage en djupgående avslappning. Muskelspänningar och blockader löses upp och på detta sätt avlastas de skadade lederna. Detta återspeglas i en omedelbar minskning av smärtsamma symtom.

Eftersom denna biofysiska-terapin även starkt stimulerar ämnesomsättningen, får alla vävnader i kroppen syresatt blod och viktiga näringsämnen. Som en följd kan även nedbrytningsprocessen i brosket bromsas och vidare fortskridande hindras. Allt detta ger en betydande förbättring av symptomen och skyddar mot förstörelsen av de drabbade lederna.

Andullationsmassage ges på en madrass som med vibrationer och djupverkande infravärme stimulerar hela kroppen, invändigt och utvändigt. Inga tryck eller knådningar förekommer, vilket gör att även personer med smärta kan använda den.
 
Andullationsterapi kan bidra till att lindra smärta som uppstår i samband med ledbesvär. Observera att andullationsterapi inte kan behandla ledbesvär som sjukdom och inte heller ersätta en medicinsk konsultation.

Man ska inte avända madrassen om man är/har: gravid,  ammar,  pacemaker,  nyopererad eller  haft blodpropp.

 

FIBROMYALGI-BEHANDLING

Fysioterapuetiska behandlingar bidrar effektivt till att lindra smärtsamma symtom. Här ingår både kalla och värmebehandlingar på hela kroppen, massage av bindväv samt riktade sjukgymnastiska övningar. Som fibromyalgi-behandling passar även andullationsterapi bra eftersom även personer med svår smärta kan finna det avslappnande att ligga på madrassen.
 

En ihållande smärta utgör en enorm börda för patienter, och sätter dem under svår stress. Därför är det viktigt att fibromyalgi-behandling ges för regelbunden avkoppling. Dessa är bland andra metoder, till exempel autogen träning, yoga, meditation eller progressiv muskelavslappning enligt Jacobson.
 

Andullationsmassage ges på en madrass som med vibrationer och djupverkande infravärme stimulerar hela kroppen, invändigt och utvändigt. Inga tryck eller knådningar förekommer, vilket gör att även personer med smärta kan använda den. Speciellt viktigt vid fibromyalgi-behandling.
 

Andullationsterapi kan bidra till att lindra smärta som uppstår i samband med fibromyalgi.
 

Med andullationen vill vi överlämna en fantastisk möjlighet för hälsa och välbefinnande i era händer. Vi botar inga sjukdomar och det påstår vi inte heller. Andullationen stimulerar vår kropp med hjälp av fem verkningsprinciper. Detta bekräftas av allmän medicinsk kunskap och visas även i studier. Vi kan inte lova några underverk och har inte för avsikt att påstå detta. För att få en långtidsverkan bör andullationen användas långvarigt. Med ANDUMEDIC® 3 har ni behandlingen i era egna händer.
 

Observera att andullationsterapi inte kan behandla fibromyalgi som sjukdom och inte heller ersätta en medicinsk konsultation. Se en film på https://www.youtube.com/watch?v=y76uy7JArhw