Lederna?

Tillbaka

Inlägg postat:

2011-02-28 kl. 8:40

Postat av: MammaMia

Lederna?

 

Känner du igen dig? Kan inte greppa. Varenda led smärtar. Ibland känns det som jag har en gummidräkt på mig. Kan inte sitta länge då det värker i knäna. Har jag armarna hängande i sidorna när jag t.ex är ute och går, smärtar det när jag lyfter upp dom. Har jag sovit längre än 2 timmar är hela kroppen likadan plus att jag är stel. ORKA ORKA Uppgivenheten ligger nästan på ytan när man desssutom är en av alla som inte anses vara sjuk enligt Försäkringskassan. Striden har varat i 2 år nu.

 

Inlägg postat:

2011-04-04 kl. 21:51

Postat av: marinette

Vill bara skicka dej en varm kram!!!'Hoppas det löser sej för dej, så du får en chans att kunna må lite bättre!

 

Inlägg postat:

2011-04-07 kl. 19:24

Postat av: Skruttan

Hej! Är ny här på sidan, har haft värk i kroppen sedan 2002. Har blivit sämre igen under förra året. Har fibromaylagi, håller nu på med utredning för detta. Får väl återkomma med mer senare om det. Det som du mammamia beskriver känner jag mycket väl igen. Har exat likadant. Känns mycket jobbigt... En stor kram till dig och även till marinette...önskar er en fin kväll.

 

Inlägg postat:

2011-04-24 kl. 22:48

Postat av: ladyshadow

varje dag i hela mitt liv (är 25år). kan inte bära en väska/kasse för då kan jag inte böja armbågen. att greppa om en penna kan vissa dagar vara omöjligt. men har tur att mina symtom går i skov, och lärt mig hantera symtomen ganska så bra (klart har vi alla dåliga dagar). men de där med knäna är en daglig kamp. om det varit kallt eller blåst ute så är mina knän helt hopplösa. bara hög värme som lindrar smärtan, och den dagen så blir det ingen sittanden utan man får helt enkelt mysa ner sig i soffan med tusen kuddar, tecken och alla djuren (ev värmepåse) och knapra på smärtstillanden. den brukar vara bättre dagen efter. stå på dig ! skickar många styrke kramar till dig. fortsätt kämpa. reglerna hos FK håller på förändras nu så ge inte upp!

 

Inlägg postat:

2011-06-09 kl. 14:58

Postat av: mimmi

Samma här. Har kämpat i 30 år med samma symptom! Jag har tyvärr inga bra knep att dela med mig av, varje dag är inte den andra lik så det gäller att vara förberedd på det mästa. Ibland funkar värme bäst, ibland kyla, ibland tabletter och ibland rörelse, ibland vila...osv osv. En klen tröst är att du inte är ensam om det. Vi är ganska många nu som lider. Det finns till och med läkare som börjar inse att detta inte är ett påhitt som vi tar till för att slippa jobba :) Visst är det fantastiskt!?

 

Logga in för att kommentera det här inlägget.Inte medlem? Registrera dig här.