Behöver hjälp!!!

Tillbaka

Inlägg postat:

2012-10-10 kl. 11:22

Postat av: enkelisia

Behöver hjälp!!!

 

Jag behöver hjälp.. Har gjort ALLT som möjligt men ingen vill ge mig diagnos.. Är säker på att jag har FM. Kan berätta, först och främst : Började under sommaren typ majmånad, hade ont mellan bröstkorgen,lungorna, fick åka in akuten, allt var bra, gjorde gastroskopi, allt var bra, gjorde ryggmärgsprov, allt var bra.. MINA VÄRK flyttar sig varje dag, trött hela tiden, gick till vc och gjorde MASSOR olika prover! JÄMT ont varje dag,rygg,domningar,trött,värk flyttar sig hela tiden eller varje dag olika ställe, trött i armar, torra ögon... vad ska jag göra???? De säger: du är frisk som en VANLIG människa, MEN HALLÅ jag har så ont!!! trött jämt.. Vad ska jag göra..snälla ge mig tips & råd...

 

Inlägg postat:

2013-04-18 kl. 19:10

Postat av: EmelieL

Tjata tjata tjata och tjata på att få en remiss till Smärtrehab, gå dit varje dag, ge dig inte.. Man måste vara som en irriterande fluga som inte går att viftas bort.. Vet inte hur många läkare jag fick övertyga innan jag blev så pissdålig kom in med skakande händer värre än Agda 84 med Parkinsons först då tog dom mig på allvar..

 

Inlägg postat:

2013-09-10 kl. 19:55

Postat av: Maria74

Såg att det var länge sedan du skrev, har du fått hjälp? En vanlig husläkare ska kunna ställa diagnosen fibromyalgi. Det Inns smärtlindrande läkemedel som tar udden av det värsta. Jag tar tradolan och cymbalta. Jag mår också lite bättre av korta promenader och lätt träning, Lycka till och skriv gärna in och berätta hur det går.

 

Inlägg postat:

2014-10-17 kl. 22:33

Postat av: Bengan

http://www.naturligtomhalsa.se/parser.php?did=805:466 balkan4life.se

 

Inlägg postat:

2014-12-04 kl. 14:59

Postat av: Mia

Jag har gått hos VC sen i september då jag under sommaren märkt att kroppen svullnat och jag känt mig konstigt trött och färdig. Värk har jag haft så länge jag kan minnas men inte tagit tag i problemet, jag blev helt sjukskriven 1 månad. Sen nedtrappning tills i november och jobbar nu heltid. Jag har nu fått en remiss till Skönviks smärtklinik, efter tjat, och får nog komma in om ca 6 månader. Jag ska nu äta 2 alvedon+2 naproxen morgon och kväll, sen 2 alvedon på dagen för att lindra värken. 1saroten till kvällen som jag kryddar med en magnesiumtablett för att kunna somna. Jag har konstant ont, flyttar runt i kroppen, men alltid värk i nacke, rygg handleder armar. Har ont trots att jag tar alvedon, så det känns rätt jobbigt att försöka hantera smärtan och även vara trevlig mot kunder. Sover skitdåligt, molande värk i hela kroppen, har även blivit känslig mot beröring vilket är jättejobbigt för jag vill så gärna mysa och kramas med min sambo. Denna situation är ny för min familj så de förstår inte att jag mår dåligt, de ser ju inte smärtan! Barnen fattar inte och jag har alltid försökt vara en supermorsa, vilket de är vana vid, så omställningen är svår. Jag försöker hanka mig fram och inse mina begränsningar, men det är svårt när jag haft fyrtielva järn i elden jämt. Jag vet inte vad jag hoppas på, men att läsa allas inlägg har gjort mig lite mer optimistisk för framtiden. bara att kämpa på och lära sig leva med skiten. Tack för ordet ;-)!

 

Logga in för att kommentera det här inlägget.Inte medlem? Registrera dig här.