känns som om tungan är "stor"

Tillbaka

Inlägg postat:

2013-02-17 kl. 13:55

Postat av:

känns som om tungan är "stor"

 

Hej! Jag är ny på forumet, har inte FM diagnos, men funderar på om det är det jag har.I april 2012 började det pirra i armar och ben( har haft problem med ländrygg, bäcken axlar av och till i många år) Kände mig orkeslös i hela kroppen.Fick akut magkatarr, ångest och oro och apatisk=(Har en dotter som precis fyllt 1 år då.Kom till en massör som gjorde bindvävsmassage och vanlig massage.Och det blev skillnad som natt och dag. Ibörjan kunde hon knappt röra mig, men det har blivit bättre med tiden =)Så nu går det riktigt bra att få vanlig massage, men jag har mkt ont i axlar och skuldror.Går hos en osteopat nu och mitt bäcken är snett och massa andra fel. Tillbak till dåtid.Kände mig orkeslös och matt, men upplevde en förbättring fram på em/kväll. Var hos läkaren tog massor med prover, men allt såg bra ut. När hösten/vintern kom fick jag vandrande värk i leder, blev jättekänslig för väderomslag.Värken övergick till brännande vandrande värk.Fick lock för öronen som inte ger med sig.Känner av balansrubbningar, inte att jag snubblar, men en ostadighetskänsla. Jag fick tryck bakom ögat som kunde byta sida.Bihålsinflammation fick antibiotika, blev bättre, men det kommer och går.Osteopaten fick bort trycket bakom ögat och locken för öronen vilket gjorde att balansen kändes bättre, vill poängtera att att jag inte ramlar eller snubblar utan känner mer som gungningar. Började på Yoga för 5 veckor sedan och var på Hot Stone massage efter det har jag inte haft värk=) men kan få en känsla av stelhet och fumlighet, fast jag inte är fumlig.Just nu känner jag mig lite som i en dimma och tungan känns stor. Hoppas någon orkade läsa denna roman=) Är det någon som känner igen sig? Känns som om det är dax att gå till doktorn och ta tag i det igen Glömde säga att jag ofta känner mig trött i musklerna och fick som pirrningar på framsida lår, men har börjat ta magnesium och omega3 och det har nog gett effekt.Har även Detoxat för att jag var sur i kroppen i denna veva.

 

Inlägg postat:

2013-02-17 kl. 14:46

Postat av: Mollan

Glömde skriva att jag i perioder har feberkänsla och är alldeles röd i ansiktet, men ingen feber

 

Inlägg postat:

2015-01-30 kl. 20:59

Postat av: tacksam

hej de symtom du har prickar diagnos hypotyreos alltså underfunktion på sköldkörteln. gå och ta prov! läs mer på hpo2 ,hypotyreos.se och sköldkörtelföreningen.se lycka till.

 

Inlägg postat:

2015-01-30 kl. 21:01

Postat av: tacksam

hej de symtom du har prickar diagnos hypotyreos alltså underfunktion på sköldkörteln. gå och ta prov! läs mer på hpo2 ,hypotyreos.se och sköldkörtelföreningen.se lycka till. det är vanligt m fibromyalgi när sköldkörteln krånglar

 

Logga in för att kommentera det här inlägget.Inte medlem? Registrera dig här.