Nyheter och artiklar

Sexuell dysfunktion kopplad till ömhet hos kvinnor med fibromyalgi

2011-12-22
» Läs mer
Hur påverkar fibromyalgi sexlivet?
Forskning har visat att sexualiteten är mycket försämrad hos FM-patienter, men det behöver inte vara så.
2010-10-12
» Läs mer
Att njuta av sexualitet trots långvarig smärta
Ett hälsosamt och tillfredsställande sexliv med någon du älskar kan vara en av livets största glädjekällor och givande njutningar, men långvarig smärta, eller skada, kan urholka intimiteten, ta ifrån dig din glädje och göra njutbart sex till ett minne blott.
2009-12-10
» Läs mer
Fibromyalgi och sex
Om du lider av fibromyalgi har du kanske också problem med ditt sexliv, eller dina förhållanden. Du kan uppleva att du har en minskad sexlust eller att du har problem med att ha sex. Det är också möjligt att det inte alls är något fel på din lust, utan att det i stället är muskelvärken och stelheten som kommer med fibromyalgin som gör att du inte kan njuta av sex på samma sätt som förut.
2009-12-07
» Läs mer
Hur människor som lider av smärta kan återuppliva sitt sexliv
En av de svåraste bitarna med kronisk smärta är den djupa påverkan den kan ha på ditt sexliv. Men om du tror att du är den enda som lider av kronisk smärta och som har problem med intimitet så bör du tänka efter en gång till.
2009-12-02
» Läs mer
Fibromyalgi och sexuell funktionsstörning
När du är utmattad och det gör ont när någon rör vid dig är det i princip en självklarhet att det kommer att påverka ditt sexliv.
2009-05-13
» Läs mer