Textad version av filmen hittar du här.

 
 
Internationella nyheter
Aktuellt

Hälsoportalen - enkät


Fibromyalgiförbundet, i samarbete med Allmänna Arvsfonden, vill med projektet  ”Må bra med fibromyalgi” erbjuda ett koncept där man på ett tydligt och lättillgängligt sätt erbjuds vägledning till egenvård och symtomlindring och i slutändan en bättre livskvalitet.
Projektet ”Må bra med fibromyalgi” innebär utveckling av en lättanvänd, digital plattform (hälsoportal) med tillgång till personlig stöttning av hälsocoach. Portalen är uppbyggd i olika områden;  kost, sömn, träning, smärta och stress som är betydelsefulla vid egenvård vid fibromyalgi. Syftet är att dels ge användaren verktyg  till egenvård, dels fungera som ett forum för allt som är relevant vid fibromyalgi. Det skall också vara en plats att inhämta kunskap och komma i kontakt med andra i samma situation.

Kopplat till portalen kommer det att erbjudas personlig coachning via telefon. Hälsocoachen kommer att ha kunskap och erfarenhet av fibromyalgi och är där för att stötta, motivera och inspirera till positiva förändringar. Man har möjlighet att boka in samtal vid registrering för användande av portalen. Det är en service som är helt valfri. Coachkontakten kommer att vara kostnadsfri.

För att göra denna tjänst så bra som möjligt önskar vi att ni svarar på några frågor.

Länk till enkäten.

Fibromyalgiförbundet medverkar
i TV 4


Den 23 oktober kommer Fibromyalgiförbundet att medverka i TV 4 programmet Malou efter 10.
 
Eva Kosek -  professor, överläkare, specialist i rehabiliteringsmedicin och smärtlindring, medverkar tillsammans med Anna Evertsson – tidigare styrelsemedlem i Förbundsstyrelsen, nu ledamot i Falkenbergs Fibromyalgiförening och Distrikt Halland. Anna har lång erfarenhet av fibromyalgi då hon redan som barn fick besvär med smärta.
 
Fibromyalgiförbundet har länge arbetat på att få medverka i TV som är en suverän mediekanal med stor genomslagskraft.
 
Vi hoppas att många ska se programmet, sprida information om programmet till vänner och bekanta. Det går att se efteråt i TV 4 Play.
 
Programmet spelades in den 16 oktober. Bilder från inspelningen finns att se på Fibromyalgiförbundets Facebooksida. 
Svenska nyheter & artiklar