Julkort 8-pack, 50 kr

 
 
 
 
 

Textad version av filmen hittar du här.

 
 
Internationella nyheter
Aktuellt
Fibromyalgiportalen, Tisdag den 21 november klockan 14 med Eva Deurloo och Marie-Louise Olsson
Fibromyalgiförbundet har nyligen startat ett Arvsfondsprojekt, där SV är samarbetspartner. (Anna Anteryd, SV VG reg). Projektet innebär utveckling av en internetbaserad hälsoportal för egenvård samt i lokalt drivna studiecirklar vars innehåll kommer att kopplas till portalen.
2017-11-20
» Läs mer
Köp Julkort
Missa inte att köpa de vackra julkorten som finns till försäljning hos Fibromyalgiförbundets forskningsstiftelse. Allt överskott går till Fibromyalgiförbundets forskningsstiftelse, som är innehavare av 90-konton. Detta innebär att Svensk Insamlingskontroll kontrollerar att pengarna verkligen går till rätt ändamål. Detta är ett enkelt sätt på hur du kan stötta vetenskaplig forskning om fibromyalgi och samtidigt skicka ett kort till någon du tycker om. Åtta kort kostar 50 kronor (inklusive frakt) och beställs via Fibromyalgiförbundets hemsida. Betala in via Swish 123 900 3997, alternativt bankgiro 900-3997 och ange ”Julkort” som meddelande. Skicka sedan in din beställning till info@fibromyalgi.se.
2017-11-16
» Läs mer
Fibromyalgiförbundet på tv
Den 23 oktober medverkade Fibromyalgiförbundet i tv4 programmet Malou efter 10.
2017-10-23
» Läs mer
Hälsoportalen - enkät
Fibromyalgiförbundet, i samarbete med Allmänna Arvsfonden, vill med projektet ”Må bra med fibromyalgi” erbjuda ett koncept där man på ett tydligt och lättillgängligt sätt erbjuds vägledning till egenvård och symtomlindring och i slutändan en bättre livskvalitet.
2017-10-20
» Läs mer
Svenska nyheter & artiklar