NYHET! Medlemssidor för förbundets medlemmar!

Nu introducerar vi ”Mina sidor” på vår hemsida. Det är sidor där du som medlem loggar in och där du bland annat får tillgång till gamla nummer av FibromyalgiNytt i PDF-format, användbara dokument såsom arbetsblad för fibromyalgiskov, hälsodagbok, kostdagbok m.m.

Vi har även glädjen att kunna erbjuda ”Dr Rolfs frågelåda”, där du som medlem kan skicka frågor direkt till FibromyalgiNytts ”tidningsdoktor”, dr Rolf Andersson.

 

Även vissa sidor som i dag är offentliga kommer att kräva medlemsinloggning. Till att börja med kommer detta att gälla för de internationella artiklar och studier om fibromyalgi som förbundet översätter, men det kommer att utökas med fler sidor allteftersom.

Inloggning

Du loggar in på startsidan (www.fibromyalgi.se), uppe i övre menyn där det står Logga in. Det går även att logga in från sidor på hemsidan som kräver medlemsinloggning (i dagsläget internationella nyheter och artiklar).   Både användarnamn och lösenord utgörs av ditt medlemsnummer i Fibromyalgiförbundet. Ditt medlemsnummer hittar du vid din adress på baksidan av förbundets medlemstidning FibromyalgiNytt. Om du är ny medlem och inte har hunnit få ditt första nummer av tidningen ännu, kontakta din lokala förening för att få reda på ditt medlemsnummer. Detsamma gäller hushåll med flera medlemmar, men som bara får 1 exemplar av tidningen.

Lösenordet kan ändras

Lösenordet kan du alltid ändra om du vill, men om du gör det är det att rekommendera att du anger din e-postadress så att du kan få ditt lösenord tillskickat dig via mejl om du skulle glömma bort det.
Vi hoppas att de nya sidorna kommer att vara till glädje för er medlemmar!

Är du inte medlem? Se alla våra lokalföreningar HÄR.


 

2016-11-17

 

Tillbaka