Hälsoportalen - enkät

Fibromyalgiförbundet, i samarbete med Allmänna Arvsfonden, vill med projektet ”Må bra med fibromyalgi” erbjuda ett koncept där man på ett tydligt och lättillgängligt sätt erbjuds vägledning till egenvård och symtomlindring och i slutändan en bättre livskvalitet.

Projektet ”Må bra med fibromyalgi” innebär utveckling av en lättanvänd, digital plattform (hälsoportal) med tillgång till personlig stöttning av hälsocoach.
Portalen är uppbyggd i olika områden;  kost, sömn, träning, smärta och stress som är betydelsefulla vid egenvård vid fibromyalgi.
Syftet är att dels ge användaren verktyg  till egenvård, dels fungera som ett forum för allt som är relevant vid fibromyalgi. Det skall också vara en plats att inhämta kunskap och komma i kontakt med andra i samma situation.

Kopplat till portalen kommer det att erbjudas personlig coachning via telefon. Hälsocoachen kommer att ha kunskap och erfarenhet av fibromyalgi och är där för att stötta, motivera och inspirera till positiva förändringar.
Man har möjlighet att boka in samtal vid registrering för användande av portalen. Det är en service som är helt valfri. Coachkontakten kommer att vara kostnadsfri.

För att göra denna tjänst så bra som möjligt önskar vi att ni svarar på några frågor.

Länk till enkäten

 

2017-10-20

 

Tillbaka