Sök
Stäng denna sökruta.

Res med oss till värmen!

I september anordnar Fibromyalgiförbundet tillsammans med Welltours en härlig hälsoresa till San Agustin, Gran Canaria. Ta chansen att följa med och få njuta av värme och trevligt sällskap!

Vi planerar en skön, rehabiliterande och aktiv resa, helt efter dina egna förutsättningar!

Följ med Fibromyalgiförbundet och Welltours till Gran Canaria med Europas bästa “året-runt klimat”. Den 9 september 2019, en eller två veckor, organiserar vi en resa som fokuserar på såväl mental som fysisk hälsa och välmående.

Veckan beläggs på den berömda “svenskorten” San Agustin på södra delen av ön där vi bor i bungalows med uteplats och självhushåll. Området har massor att erbjuda och ligger nära stranden och centrum. Här är det grönt och lummigt och du kan välja att stanna vid en av de tre poolerna som erbjuds om du inte föredrar stranden som ligger en kort promenad ifrån där vi kommer att bo.

Under september månad är det oftast mellan 26-30 grader varmt med havsvindar som fläktar skönt vilket blir ett perfekt sätt att förlänga sommaren på. Därför kommer även aktiviteterna att förläggas utomhus.

Veckan erbjuder två aktiviteter per dag samt en trevilg halvdagsutflykt. Man är med på det man orkar och vill, inga krav på medverkan då vi vet att dagsformen varierar.

Resan är i samarbete med Welltours, Norwegian och BIG Travel. 

Mer information hittar du här.