Sök
Stäng denna sökruta.

Ät hälsosamt och må bättre

Kosten har betydelse för hälsan när du har fibromyalgi och det är aldrig för sent att börja äta hälsosamt. Detta enligt en skribent i Fibromyalgianewstoday.

Jag har aldrig varit bra på att äta hälsosamt. När min fibromyalgi blev värre slutade jag att laga mat. Istället blev normen snabbmat och middagar som värmdes upp i mikrovågsugnen. Ibland hoppade jag över måltider helt och hållet. 


Min läkare varnade mig nyligen för min dåliga hälsa. Jag var tvungen att ändra hela min livsstil. Detta betydde att jag faktiskt var tvungen att laga mat! Inga fler mikrovågsuppvärmda middagar, snabb mat eller konserverade soppor. Från och med nu var det bara hel, organisk mat och kött från djur som fått äta gräs som gällde. 


Hur skulle det vara möjligt att göra detta när jag misslyckats så fatalt under de senaste 30 åren?


Carrie Anton

Läs mer