Sök
Stäng denna sökruta.

Fibromyalgiportalen

Fibromyalgi är ett kroniskt smärtsyndrom som orsakar stort lidande för de drabbade och anhöriga. Behandling går idag ut på symtomlindring och hantering av besvär men vården varierar stort i landet. Fibromyalgiportalen erbjuder ett kostnadsfritt stöd till egenvård för alla med fibromyalgisymtom.

Syfte

Utvecklingen av portalen har finansierats av Allmänna Arvsfonden med syftet att vara ett stöd för symtombemästring och livsstilsförbättringar för personer drabbade av fibromyalgi.

Innehåll

Portalen är en interaktiv plattform som innehåller information, digitala verktyg och praktiska tips inom områden som sömn, stress, fysisk aktivitet och kost.

Medlemskap

För att få tillgång till portalen behöver du registrera dig i portalen. Att registrera sig är just nu gratis och du väljer själv nivå av medlemskap. Under 2020 kommer portalen att övergå till en medlemsförmån. Bli redan nu medlem i någon av förbundets föreningar. Har du inte en förening i din närhet kan du välja den Nationella Fibromyalgiföreningen.

Fibromyalgiportalen

Kontakta oss

Om du har några frågor:
info@fibromyalgiportalen.se

Sagt om

“Detta är fantastiskt och borde nästan vara obligatoriskt för alla drabbade! Vilken hjälp det skulle vara att få gå på smärtrehab hemifrån!”

Medlem på Fibromyalgiportalen