Sök
Stäng denna sökruta.

Informationsbroschyrer

Informationsbroschyrer

Den “osynliga” sjukdomen
Att någon har fibromyalgi syns inte på utsidan och det gör det svårt för omgivningen att förstå hur livet för någon med fibromalgi kan se ut.

För att öka kunskapen om fibromyalgi erbjuder Fibormyalgiförbundet vårdinrättningar och sina lokalföreningar gratis broschyrer. Som privatperson kan du välja att köpa en fysisk broschyr eller ladda ner broschyren digitalt i PDF-format.

När du vill beställa broschyrer gör du följande:

  • En förskottsinbetalning till förbundets bankgiro (5632-5921) eller med hjälp av Swish (123 11 22 357)
  • Glöm inte att skriva ditt namn
  • Ingen frakt tillkommer
  • Beställ genom att ringa 0730-27 33 78 eller skicka ett e-post till kansliet på info@fibromyalgi.se och ange vad du önskar köpa (produktnamn och antal)
  • Glöm inte att ange samma namn som vid inbetalningen vid beställning
  • Ange leveransadress
  • Varorna skickas så snart pengarna och beställningen har inkommit

Var flexibel

Försök att ta tillvara och utnyttja de smärtfria dagarna, även om ni egentligen har gjort upp andra planer då!

Patientinformation broschyr

Patientbroschyren vänder sig till den drabbade och dess omgivning. Den förklarar vad diagnosen fibromyalgi är och vad det innebär att leva med den.

20 kr

Medicinsk broschyr

Den medicinska broschyren vänder sig främst till vårdpersonal. Den är sammanställd av Eva Kosek – professor, överläkare, specialist i rehabiliteringsmedicin och smärtlindring – verksam vid Karolinska Institutet och Stockholm Spine Center.

20 kr

Barn och ungdom

Broschyr riktad till barn och unga.

15 kr

Arbetsplatsförändring

Fibromyalgi påverkar i stor grad arbetsförmågan. Den här broschyren tar upp förslag på saker som kan förändras på arbetsplatsen för att underlätta och möjliggöra fortsatt arbete för den drabbade. Ta gärna med broschyren till arbetsgivare och försäkringskassan.

15 kr

Beskriv din smärta

En hjälpande hand när du ska beskriva din smärta. Fyll i hemma i lugn och ro och ta sedan med till vårdbesöket som stöd.

15 kr

Sagobok

Sagoboken “Inte som alla andra” berättar på ett fint sätt för barn hur det är att leva med en förälder som har fibromyalgi. Att livet kan vara lite annorlunda och man får hitta sitt sätt att leva på.

15 kr

Medicinsk broschyr + patientbroschyr

1 medicinsk broschyr + 1 patientinformation

30 kr