Sök
Stäng denna sökruta.

Hjälp oss att hjälpa dig

Bidra till ett nytt smärthanteringsverktyg på portalen. Forskare på Uppsala Universitet håller på att, tillsammans med Fibromyalgiportalen, ta fram ett webbaserat verktyg som kan hjälpa dig med smärta att fungera bättre i din vardag.

Som ett led i utvecklingsarbetet genomför vi en enkät där vi vill veta lite mer om din smärta och din smärtupplevelse, men också om hur du fungerar i vardagen. Din kunskap om smärta är otroligt viktig för oss!


Om du vill delta så klicka på länken nedan där du anmäler dig genom att fylla i din e-postadress (du har även möjlighet att fylla i ditt namn, detta är dock helt valfritt). När du fyllt i din e-postadress får du direkt ett mail med länken till vår enkät. Kopplingen mellan e-postadress och enkät kommer att raderas så fort hela enkäten blivit ifylld vilket gör att du är anonym.

Enkäten tar ca 30 minuter att svara på. Du kan spara när du vill och återkomma vid ett senare tillfälle genom att klicka på länken i mailet igen. 

Länk till enkät: https://hnilsson.limequery.com/553869?lang=sv

Vill du veta mer om enkäten vänligen kontakta främst docent Håkan Nilsson på Uppsala universitet. hakan.nilsson@psyk.uu.se

Vi kommer att kontakta dig efter sommaren för att höra om du är intresserad av ta del av självhjälpsbehandlingen.

Stort tack på förhand för din tid!

Forskargruppen

Håkan Nilsson, docent, Hakan.Nilsson@psyk.uu.se (kontaktperson)

Monica Buhrman, filDr, leg psykolog & leg psykoterapeut, Monica.Buhrman@psyk.uu.se

Viktoria Nilsson

Jenny Jilmefors