Kurs med Helena Hellström

”Från stress och press till ökad glädje och livskvalitet” med Helena Hellström.

Fibromyalgiförbundet bjuder alla medlemmar på kursen ”Från stress och press till ökad glädje och livskvalitet” med Helena Hellström. Efter varje avsnitt finns Helena med i en facebookgrupp efteråt där du kan du ställa frågor till henne.
Gå gärna med i gruppen för denna kurs:
https://www.facebook.com/groups/495491115216226/
Kursen innehåller fyra delar. Vi publicerar första avsnittet på internationella fibromyalgidagen onsdag den 12 maj och varje onsdag tre  veckor framöver. Efter kursens slut kommer du att kunna se alla avsnitt på vår hemsida.
Vill du känna mindre stress & otillräcklighet, få mer lösningsorienterande kreativa dagar. Behålla kraft under hela dagen och även när du kommer hem till dina nära och kära?
Nu har du som medlem möjlighet att delta i en onlineutbildning fullmatade med inspiration och verktyg som är enkla att använda för att nå dit både på jobbet och hemmaplan. 
När vi tillåter oss att blomma så skapar vi en bättre plattform för goda relationer både på hemmaplan och på jobbet. 
Du kan ladda ned och skriva ut bild på livshjulen som används i kursen HÄR.

Första veckans övningar handlar om att kontrollera din andning, att hitta de sakerna du är tacksam för i ditt liv och att se över de olika delarna i ditt “livshjul” Du kan ladda ned text och material till avsnitt 1 HÄR.

Denna veckan ser vi hur det har gått för dig sedan sist. Vi uppmuntrar till att skriva och interagera i Facebookgruppen. Det kommer ge dig  bra input. Vi tittar på att ta nästa steg med de befintliga övningarna, och hur vi kan ändra vårt mindset. Du kan ladda ned text och material till avsnitt 2 HÄR.

Vi kan behöva olika infallsvinklar. Därför presenterar Helena i detta avsnitt ytterligare en övning kopplat till våra tankar. Vidare behandlas andning, energiläckage och att lista saker som du mår bra av. Du kan ladda ned text och material till avsnitt 3 HÄR

Det är viktigt att vi emellanåt stannar upp och reflekterar hur det ser ut nu och hur har det sett ut. Då kan vi se alla framsteg och kunna lägga i ytterligare en växel framöver för hur vi vill ha det framåt. Du kan ladda ned text och material till avsnitt 4 HÄR

Alla fyra avsnitt av kursen ”Från stress och press till ökad glädje och livskvalitet” med Helena Hellström finns nu på hemsidan under “Mina sidor”

Vill du känna mindre stress & otillräcklighet, få mer lösningsorienterande kreativa dagar. Behålla kraft under hela dagen och även när du kommer hem till dina nära och kära?

Nu har du har möjlighet att delta i en onlineutbildning fullmatade med inspiration och verktyg som är enkla att använda för att nå dit både på jobbet och hemmaplan. Första delen bjuder vi alla på då det är internationella fibromyalgidagen.

När vi tillåter oss att blomma så skapar vi en bättre plattform för goda relationer både på hemmaplan och på jobbet. Tidigare åhörare har beskrivit Helena som en energirik karismatisk och fartfylld ståuppkomiker som har ett tydligt budskap. Bitter Britta och Positiva Pia är genialiska. Ingen går ifrån ett samtal eller en föreläsning oberörd!