Sök
Stäng denna sökruta.

Nu finns PainDrainer för dig!

Fibromyalgiförbundet har deltagit i utvecklingen av Paindrainer®, vilket säkerställer skapandet av ett användarvänligt digitalt verktyg som tillför värde i vardagen för dem som lever med kronisk smärta. Nu erbjuder vi alla våra medlemmar att använda PainDrainer obegränsat och kostnadsfritt.

”Vi är entusiastiska över samarbetet med Paindrainer AB för att kunna erbjuda alla våra medlemmar ett värdefullt verktyg för att hantera sina symtom. Fibromyalgi är en komplex sjukdom som för många innebär ett långt lidande. Detta samarbete utgör ett viktigt steg i vårt pågående arbete för att stödja våra medlemmar med de nödvändiga resurserna för att förbättra livskvaliteten för dem som lever med fibromyalgi.”, säger Marie-Louise Olsson, Ordförande Fibromyalgiförbundet.

”Vi är glada över att gå samman med Fibromyalgiförbundet för att hjälpa deras medlemmar att förstå och hantera smärtan mer effektivt för ett bättre välbefinnande. För Paindrainer AB är Fibromyalgiförbundets stöd en viktig validering av det värde som Paindrainer® tillför användaren. Vi tror att genom att arbeta tillsammans kan vi göra en meningsfull skillnad i mångas liv.”, säger Erik Frick, VD Paindrainer AB.

För att kunna logga in besöker du PainDrainer, laddar ned appen och registrerar dig.

  1. Gå till “Mina Sidor” på www.fibromyalgi.se
  2. Bland förmånerna, klicka på Paindrainer.
  3. Följ länken för att skapa ett konto.
  4. Skapa ett konto med din mailadress och ett lösenord.
  5. Välj prenumeration ”Free”.
  6. Ladda ner Paindrainer från App store eller Google play och logga in med din mailadress och lösenord.
  7. Nu är de redo att börja din resa mot lindrad smärta!

 

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta support@paindrainer.com.