Sök
Stäng denna sökruta.

Hälsoresa till värmen

Res med oss till Gran Canaria! INSTÄLLD!

13 deltagare var  med på Gran Canaria för en veckas skön hälsovecka. Aktiviteterna bestod av morgonyoga, vattengymnastik, gruppgymnastik med mera, allt anpassat efter gruppen. De som var med tyckte bland annat så här:

  • Det var lagom mängd aktiviteter per dag
  • Nivån på det fysiska var lagom
  • Det var mycket bra personlig service där vi kunde se alla och hjälpa alla
  • Positivt med mindre grupp för lättare personlig kontakt, både mellan resenärer men också med oss ledare.

Flera bokade in massagbehandlingar.

I resan ingick även utflyckt som gick till  en kaffe och vinplantage där det bjöds på mycket gott, kaffet ska ha varit lite utöver det vanliga. Även en trivselkväll var mycket populär.

Veckan var belägen på den berömda “svenskorten” San Agustin på södra delen av ön där vi bor i bungalows med uteplats och självhushåll.

Resan var i samarbete med Welltours, Norwegian och BIG Travel.
Missade du denna gång håll utkik efter resan som deltagana beställt till samma tid nästa år.

Tyvärr inställd pga covid-19!

Vi fick besked från Welltours angående vår planerade resa till Gran Canaria i september 2020. Tamara skriver: ”Vi har själva försökt avvakta i det längsta för att se hur allt utvecklar sig men vi märker att det är ohållbart. Det största hindret just nu är Norwegian som har det väldigt tufft. Vi kan helt enkelt inte vara säkra på att en flygresa med dem blir av. Utöver det så är det inte helt klart hur resande generellt kommer att tolereras framöver, här på ön är vi väldigt förskonade från smittan men det kan komma att ändras och då lär de förbjuda att turister kommer ner. Tyvärr så får vi helt enkelt avlysa årets resa och sikta mot nästa år istället. De som redan anmält sig kommer att bli kontaktade och återbetalda. Vi avvaktar och ser hur situationen utvecklas. När vi får klartecken att det är säkert att resa igen planerar vi på nytt.

Aktiviteter som erbjuds

Alla aktiviteter var skonsamma och mjuka samt uppdelade i två delar där första delen är den mjukaste och den andra delen har lite högre intensitet för de som vill utmana sig själva lite mer. Allt anpassas efter gruppens särskilda behov och önskemål.