Arkiv

Paindrainer AB och Fibromyalgiförbundet har tecknat avtal som erbjuder medlemmarna den nya digitala coachen för förbättrad livskvalitet

Fibromyalgiförbundet har deltagit i utvecklingen av Paindrainer®, vilket säkerställer skapandet av ett användarvänligt digitalt verktyg som tillför värde i vardagen för dem som lever med kronisk smärta. Avtalet gör att förbundet aktivt kommer att marknadsföra Paindrainer®, som en medlemsförmån, vilket stärker deras position som patientorganisation och attraherar nya medlemmar. ”Vi

Läs mer

Presentproblem?

Vet du inte vad du ska ge till någon som har allt.
Skänk en gåva till forskningen och ge din vän ett fint kort.
På sidan Ge en gåva kan du skänka en slant till någon du tänker på och inte vet vad du ska ge.

Du kan själv skriva ut ett kort och slå in ett fint papper.

Stort tack för DIN gåva

Läs mer »

Föreningarnas aktiviteter!

Flera föreningar har valt att ställa in verksamheten med omtanke om er alla. Hur din förening har gjort kan de se på respektive förenings hemsida och kalender.
Fibromyalgiförbundet önskar alla en riktigt fin höst, var rädda om er och om varandra.

Läs mer »

Erbjudande!

AptaMedica erbjuder våra medlemmar 40% på utvalda produkter av Velloflex magnetmadrasser och magnetkuddar.

Läs mer »

Smärtdagen 2019

Smärtdagen 2019
En högaktuell heldag med de senaste rönen om smärta sett från nya behandlingsmetoder, ny forskning, nya strategier och förebyggande arbete, allt för att kunna utveckla ditt arbete och din verksamhet.
Välkommen till Dagens Medicins konferens Smärtdagen den 20 september 2019!

Läs mer »

Hjälp oss att hjälpa dig

Bidra till ett nytt smärthanteringsverktyg på portalen.

Forskare på Uppsala Universitet håller på att, tillsammans med Fibromyalgiportalen, ta fram ett webbaserat verktyg som kan hjälpa dig med smärta att fungera bättre i din vardag.

Läs mer »

Res med oss till värmen!

I september anordnar Fibromyalgiförbundet tillsammans med Welltours en härlig hälsoresa till San Agustin, Gran Canaria. Ta chansen att följa med och få njuta av värme och trevligt sällskap!

Läs mer »

Personer med fibromyalgi har inflammation i hjärnan

Fibromyalgi är ett långvarigt smärtsyndrom med utbredd smärta i muskler och leder, svår trötthet, sömnstörning och kognitiva svårigheter. Den ökade smärtkänsligheten som kännetecknar sjukdomen har kunnat relateras till avvikelser i både struktur och funktion av hjärndelar som är relevanta för smärtupplevelsen.

Läs mer »

En trygg och välfungerande försäkring med människan i centrum

En sjukförsäkring som ger ekonomisk trygghet och ett gott stöd, så att du snabbt kan bli frisk och komma tillbaka till jobbet. Där individen kan förstå och ta till sig beslutet en får. Det är mitt mål som socialminister och jag presenterar nu huvudpunkterna i regeringens program för en trygg och välfungerande försäkring med människan i centrum, skriver socialminister Annika Strandhäll i en debatt artikel i Dagens Nyheter som även publiceras på Regeringskansliets hemsida.

Läs mer »